Bine ați venit la TSM Piese Utilaje!

Suntem o companie dedicată furnizării de piese de schimb pentru vehicule de construcții și utilaje agricole, punând la dispoziție o gamă extinsă de produse pentru a vă menține echipamentele în funcțiune optimă. Indiferent de tipul de utilaj, avem soluțiile potrivite pentru a satisface nevoile dvs.

Produsele Noastre:

 1. Piese Excavator, Buldoexcavator și Mini Excavator:
  • Componente esențiale și accesorii adaptate la diverse dimensiuni și cerințe specifice pentru excavatoare și buldoexcavatoare.
 2. Piese Cisternă, Încărcător Frontal și Combină Agricolă:
  • Oferim piese de schimb pentru cisterne, încărcătoare frontale și combine agricole, asigurând funcționarea eficientă a acestor utilaje.
 3. Piese Macara, Remorcă și Stivuitor:
  • Piese de înaltă calitate pentru macarale, remorci și stivuitoare, garantând siguranță și performanță optimă.
 4. Piese Tractor:
  • Gama noastră de piese pentru tractoare acoperă diverse modele și mărci, asigurându-vă că utilajul dvs. agricol va rămâne operațional și eficient.
 5. Piese Motor, Transmisie, Hidraulice și Electrice pentru Utilaje:
  • Componente esențiale pentru mentenanța motoarelor, transmisiilor, sistemelor hidraulice și electrice ale utilajelor dvs.
 6. Caroserie și Accesorii, Senile Utilaje:
  • Piese pentru caroserie și accesorii, inclusiv senile pentru diferite tipuri de utilaje, pentru a menține aspectul și tracțiunea optimă.
 7. Elemente de Uzură și Consumabile:
  • Oferim o gamă completă de elemente de uzură și consumabile, de la filtre la piese periodice, pentru întreținerea regulată a echipamentelor dvs.

Despre Noi: Cu o experiență vastă în industrie, suntem mândri să fim furnizorul dvs. de încredere pentru piese de schimb de calitate. Ne angajăm să oferim produse de cea mai înaltă calitate și servicii excelente pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Contact: TELEFON: 0731 362 671 EMAIL: office@tsmpieseutilaje.ro

Echipa noastră dedicată este aici pentru a vă oferi consultanță și suport în alegerea celor mai potrivite piese pentru echipamentele dvs. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau solicitare.

Alegeți TSM Piese Utilaje pentru soluții de încredere în furnizarea de piese de schimb pentru vehiculele dvs. de construcții și utilaje agricole!